آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

جزئیات اجرای طرح ترافیک از ۲۳ فروردین

جزئیات اجرای طرح ترافیک از ۲۳ فروردین سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران جزئیات اجرای طرح ترافیک از ۲۳ فروردین را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جزئیات اجرای طرح ترافیک از ۲۳ فروردین اعلام شد و طرح ترافیک از ۲۳ فروردین ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۹ بعد از ظهر اجرا می‌شود.

 

یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره جزئیات اجرای طرح ترافیک در پایتخت هفته آینده اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای ترافیک تهران از شنبه ۲۳ فروردین طرح ترافیک از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۹ بعد از ظهر اجرا می‌شود.

 

وی افزود: از ساعت ۱۴ تا ۱۶ بعد از ظهر شهروندان فرجه دو ساعته خواهند داشت که از داخل طرح یک بار خارج شوند.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام ساعت کاری از روز شنبه توسط دولت که ۷ صبح تا ۱۴ اعلام شده، طرح ترافیک به صورتی در نظر گرفته شده که قبل از ساعت طرح بتوان وارد محدوده ترافیکی شد و در ساعت ۱۴ تا ۱۶ نیز امکان خروج باشد و این مسأله برای افرادی که با ماشین شخصی در محل کار حاضر می‌شوند مناسب است. همچنین سبب می‌شود تا ساعت ۱۹ بعد از ظهر افراد جهت تردد متفرقه وارد محدوده طرح نشوند.

 

حداقل اعتبار مورد نیاز کارت شهروندی

حجت تأکید کرد: از روز شنبه شهروندان باید در کارت شهروندی خود حداقل ۵۶ هزار تومان اعتبار داشته باشند؛ چراکه در غیر این صورت طرح ترافیک برای آنها با ضریب یک حساب می‌شود و در واقع ۲۰ درصد به ضرر آنها خواهد بود.

 

وی گفت: هم چنین برای هفته آینده نیازی به رزرو طرح ترافیک نیست.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار